Stukadoorswerk

Dé stukadoor in Den Bosch en omstreken

Heeft u een nieuw pand gekocht en kunnen de wanden wel een opknapbeurt gebruiken? Of zijn de wanden in uw huidige woning niet meer egaal?Voor alle werkzaamheden op het gebied van wandafwerking en wanden egaliseren zit u goed bij Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht. Wij hebben meer dan 10 jaar ervaring, zijn flexibel en werken nauwkeurig. Kiest u voor ons, dan kiest u voor hoogwaardige kwaliteit van een doorgewinterde stukadoor.

Uitgebreide service
Wij vinden het belangrijk dat u als klant tevreden bent en daarom bieden wij u uitgebreide service. Onze stukadoors zorgen er tijdens de werkzaamheden voor dat alles volgens plan uitgevoerd wordt en u zo min mogelijk overlast heeft. Bent u benieuwd of wij uw klus kunnen uitvoeren?

Onze diensten

Stucwerk

Beton Ciré

Pleisterwerk

Sierpleister

Spachtelputz

Stucwerk

Heeft u onlangs een nieuwe wand in uw woning geplaatst?  Of zijn de wanden van uw nieuwe woning oneffen?  Voor de perfecte afwerking van uw muren en plafond doet u een beroep op Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht. Wij bieden u verschillende mogelijkheden op het gebied van stucwerk:

 • Decoratief
 • Wit
 • Traditioneel
 • Kleurrijk
 • Grof
 • Akoestisch
 • Structuur
 • Speciaal.


Onze werkwijze

Onze stukadoors hebben meer dan 10 jaar ervaring in het aanbrengen van stucwerk.  Met behulp van gips toveren ze uw muren binnen de kortste keren om in strakke en gladde wanden. Wilt u uw wanden laten stuken? Kiest dan voor onze specialisten. Wilt u weten wat wij voor u kunnen doen? 
Neem dan gerust contact met ons op. Bel voor een afspraak of vul ons afspraakformulier in.

Pleisterwerk

Heeft u oneffen muren in uw woning die u wilt egaliseren? Of wilt u bepaalde muren in uw woning schilderen, maar is de ondergrond niet egaal? Onze stukadoors bieden u dé oplossing: pleisterwerk. Het aanbrengen van pleisterwerk is een erg secuur klusje en kunt u daarom beter aan een specialist over laten.

Werkzaamheden
De stukadoors van Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht helpen u graag met het egaliseren van uw wanden en plafonds. U schakelt ons onder andere in voor de volgende werkzaamheden:

 • Gevel pleisteren
 • Plafond pleisteren
 • Muur pleisteren
 • Sierpleister aanbrengen
 • Spachtelputz aanbrengen
 • Verwijderen oud
 • pleisterwerk
 • Voordelen pleisterwerk


Als u ons inschakelt voor het aanbrengen van pleisterwerk dan brengen wij een laag pleister, ook wel gipsmortel genoemd, aan op uw muren en/of plafonds. Door het aanbrengen van deze laag zijn uw muren binnen korte tijd klaar om af te werken. Het voordeel van pleister is dat u er erg gemakkelijk verf of behang op kunt aanbrengen. Liever geen verf of behang maar een sierpleister? Ook dat is bij ons mogelijk. U kiest de afwerking die bij uw interieur past en wij zorgen voor de uitvoering.

Direct een afspraak maken? Dat kan! Wij zijn telefonisch bereikbaar via het volgende nummer 073-2005262 of vul het afspraakformulier in.

Beton Ciré

Voor iedereen die op zoek is naar een unieke en elegante afwerking voor badkamer, keuken, toilet, keukenblad, vloer, etc, biedt Beton Cire een egaal en extreem solide oppervlak, dat iedere ruimte zowel diepte, licht, als harmonie geeft. Beton Cire werd in eerste instantie gebruikt als vervanging van beton, vanwege de vele voordelen; het kan in minimale diktes aangebracht worden, hecht zich sterk aan onderliggende oppervlaktes, en is simpel en snel te verwerken. Het geeft iedere omgeving een originele en unieke uitstraling, door het handmatig aanbrengen van het product door deskundige vakmensen.

Beton Cire biedt karakter aan moderne, minimalistische ruimtes, of voorziet bestaande oppervlaktes van een ingetogen elegantie met een klassieke, rustieke of antieke afwerking. U kunt het naar uw eigen stijl personaliseren door middel van kleur in combinatie met glanzende, gewolkte of gemeleerde effecten. Zo maakt u het helemaal naar uw eigen wens. Beton Cire wordt vervaardigd door verschillende fabrikanten, het bestaat uit een mengsel van cement en polymeren dat speciaal is samengesteld voor een decoratieve afwerkingen voor zowel buiten als binnen.

Beton Cire is geschikt voor nagenoeg ieder oppervlakte dat bedekt, gerenoveerd of nog vanuit het niets gemaakt moet worden. De cementhoudende afwerkingen zijn met de hand vervaardigd en bieden een extreem elegant effect met een hoge architectonische waarde. Dit alles wordt bereikt met een dikte van slechts 3 millimeter.

Het is perfect geschikt voor:

 • Badkamer
 • Toilet
 • Keuken
 • Keukenbladen
 • Meubels
 • Vloeren
 • Buitenruimtes zoals terrassen, restaurants, winkels of winkelcentra.

Sierpleister

Sierpleister heeft een fraaie, rustieke en tijdloze uitstraling. Het is geschikt voor elk interieur, van klassiek tot modern, van trendy tot landelijk. Sierpleister is een verzamelnaam voor een aantal sierpleisters die in de meeste gevallen binnen en buitenhuis aangebracht kunnen worden.
De meest bekende hiervan is spachtelpleister. Andere sierpleisters zijn barokpleister, rustiekpleister en granol.

Sierpleisters zijn hard, stootvast, afwasbaar en zijn bovendien door en door gekleurd, waardoor eventuele kleine beschadigingen geen verfbeur noodzakelijk maken. Sierpleister is toepasbaar in nieuwbouw en bestaande bouw vanwege de elastische en flexibele eigenschappen waardoor scheurtjes worden opgevangen.

Spachtelpleister is bijvoorbeeld een kunststof gebonden sierpleister voor muren en wanden. Samenstelling is voor ca. 80% uit witte gebroken marmerkorrels en voor de rest uit bindmiddelen. De marmerkorrels in Spachtelpleister zijn verkrijgbaar in verschillende groottes. De meest geschikkte korrelgroote is 1mm t/m 3mm, maar wij kunnen u hier goed over adviseren! 

Spachtelputz

Spacken is een goedkope afwerking van muren.Voor het spacken van muren en plafonds maakt de stukadoor gebruik van spack: een pasta soort op basis van kunsthars.  Met een spackmachine wordt het op de muren of plafonds gespoten.  De dikte van de afwerklaag ligt tussen de 2 en 3 mm.  Hierdoor is spacken niet geschikt voor elke ondergrond.  Een ruwe ondergrond geeft veel oneffenheden in het eindresultaat.  Spack is in vrijwel elke gewenste kleur verkrijgbaar.  In nieuwbouw is spacken een veel toegepaste en goedkope methode.  Een extra voordeel is dat het met latex overschilderbaar is.

Structuur
Het is ook mogelijk om met spacken structuur aan te brengen. Spacken wordt in nieuwbouwwoningen veel toegepast omdat het snel en goedkoop is. Behalve de lagere kosten van spacken, is het materiaal vanwege de kunsthars die erin is verwerkt, zeer duurzaam. Het gaat daarom jaren mee en is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een gezin met kinderen. Spack kan tegen een stootje en als u van sfeer wilt veranderen voorziet u het spackwerk simpel met een kwast of roller van een nieuwe kleur. Na het sauzen is de oorspronkelijke spackstructuur nog steeds zichtbaar.