Spoedlekkage

Snelle en professionele hulp bij een

Wanneer u een lekkage of stormschade heeft in regio Brabant neem dan direct contact op met Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht uit Den-Bosch. Wij zullen dan zo snel mogelijk bij u langs komen om dit voor u te herstellen, want voor een spoed lekkage maken we direct tijd. Met deze pagina willen wij u informeren over onze spoed lekkage dienst en waarom deze voor u relevant is. Want wanneer u lekkage heeft dan wilt u daar zo snel mogelijk wat aan doen, maar het is niet altijd verstandig om dit zelf te doen.

Het komt tegenwoordig steeds vaker voor, noodweer in Nederland. Helaas wil het steeds vaker gebeuren dat daarbij woningen of kantoorpanden beschadigd raken. Vooral bij slecht onderhouden woningen kunnen daken beschadigd raken, maar het kan iedereen overkomen. Daarom is het goed dat u als eigenaar van een pand alvast nadenkt over wie u zou kunnen bellen in een noodgeval. Als u woonachtig bent in Brabant en goed voorbereid wilt zijn op een mogelijke spoed lekkage, noteer dan Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht uit Den-Bosch. U hoeft geen vaste klant bij ons te zijn als u gebruik wilt maken van onze spoed lekkage dienst

Stormen gaan vaak gepaard met (hevige) buien. Wanneer uw dak beschadigd raakt heeft u vaak ook last van lekkage. Neem na het constateren van de lekkage direct contact met ons op, zo kunnen wij u zo snel mogelijk weer voorzien van een dicht dak. We gaan altijd veilig en secuur te werk, waardoor u weer zorgeloos kunt slapen of werken.

Wanneer u stormschade ondervindt wees dan alstublieft bedacht op de gevaren die de storm met zich mee brengt. Zowel tijdens als na de storm adviseren wij u om niet zomaar zelf het dak op te gaan. Hevige wind kan dakpannen en zelfs de bitumen dakbedekking op een plat dak losrukken, u dient dus voorzichtig te zijn op het dak. Wij hebben de juiste uitrusting en kennis om veilig uw dak te betreden, maak hier vooral gebruik van!

Wij van Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht kunnen noodreparaties aan dakgoten, regenpijpen en alle daktypes verzorgen. Schakel bij schade altijd een professionele dakdekker in, daarmee voorkomt u dat u op korte termijn weer schade heeft aan uw dak.

Een professionele dakdekker kan ook zien waar er op dat moment wel en vooral waar niet gelopen kan worden.

Wanneer u een spoed lekkage in de omgeving van Den-Bosch verholpen wilt hebben dan belt u naar Onderhoud & Klussenbedrijf Bambacht. Wij zijn 24 uur per dag beschikbaar om spoed lekkages bij u te verhelpen. Neem contact met ons op op het telefoonnummer 06-21405573. Op het moment van bellen is het handig als u uw adres, de verwachte schade en ernst van de situatie ongeveer kunt beschrijven.