Nieuwbouw & renovatie

Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht is naast dakspecialist ook een alleskunner op het gebied van hout en beton. We zijn uw timmerman op het gebied van allerlei soorten timmerwerken, een ideale aanvulling op onze kennis van daken. Dit omdat werkzaamheden bij aan nieuw- of verbouwing vaak hand in hand gaan. Ook kunnen wij goed werken met beton, dit zorgt ervoor dat wij gehele uitbouwingen voor u kunnen faciliteren.

Wij kunnen voor u meewerken aan nieuwbouw, een aanbouw of de plaatsing van een dakkapel. De medewerkers van Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht zijn allen gediplomeerd timmerman en hebben ruime ervaring. Hierdoor kunnen wij uw gehele woning onder handen nemen en zorgen dat dit efficiënt gebeurt. Tegen een zo scherp mogelijk tarief leveren wij kwalitatief goed werk, hierdoor heeft u lang plezier van onze gedane werkzaamheden.

Door de ruime kennis van onze werknemers en de jarenlange ervaring kunnen wij u goed adviseren over de mogelijkheden van een nieuwbouw of renovatie. Voornamelijk een renovatie vraagt veel kennis van oudere bouwstijlen, materialen en erosie. Wij houden met alles rekening tijdens een renovatie en zorgen dat de woning altijd in ere hersteld wordt. Precies in dezelfde stijl als dat deze was, of in een nieuwe stijl die u prefereert.

Wanneer u nieuw- of verbouwplannen heeft in Brabant, regio Den-Bosch dan kunnen wij deze met of voor u realiseren. Het is mogelijk dat u alles zelf uit tekent en ons met deze tekeningen aan de slag laat gaan, of wij kunnen het (samen met u) voor u tekenen. U bedenkt dan wat u wilt, gaan wij vervolgens kijken hoe dit het best te realiseren valt. De tekening wordt uiteindelijk door u aangepast en goedgekeurd en door ons gebouwd.

Een greep uit onze nieuwbouw & renovatie werkzaamheden

Zolder-verbouwing

Kozijnen en deuren plaatsen

Overkappingen ontwerpen en plaatsen

Gevelbekleding

Groot en klein betonwerk

Zoals u ziet kunt u door ons vele klussen gedaan krijgen. Dit maakt het voor u interessant om Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht in te schakelen. Wij leveren niet enkel topwerk, wij leveren ook veel werk. Hierdoor kunt u één partij uw gehele verbouwing laten verzorgen.

Zo heeft u niet telkens andere mensen over de vloer, wel zo prettig. Ook heeft onze expertise natuurlijk invloed op al onze werkzaamheden, wij durven onszelf gerust een specialist in alle klussen te noemen.

Meer informatie over onze nieuwbouw & renovatie werkzaamheden? Vraag vrijblijvend een offerte aan!