Dakwerk

Wij van Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht zijn dé dakspecialist van Den-Bosch en omstreken. Wilt u bouwen of renoveren, en wilt u uw huis mooi afwerken met een passend en kwalitatief dak? Dan bent u bij Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht aan het juiste adres. Wij kunnen alle typen daken voor uw aanleggen of restaureren. Op deze pagina laten we u zien wat onze diverse expertises zijn. Mocht u een dak idee hebben welke niet hier getoond wordt, geen probleem, wij kunnen het voor u realiseren. Wanneer u vragen heeft kunt u altijd contact opnemen en wij denken graag met u mee.

ONZE DAKWERK DIENSTEN

Pannen daken

Bitumen daken

Lood- & zinkwerk

Schoorsteen renovatie

Vogelwering

Pannen daken

Huizen met schuine daken worden afgedekt met tegels van klei, ook wel dakpannen genoemd. Deze komen in zeer uiteenlopende kleuren en afwerkingen, zo is er voor iedere woning een passende dakpan te vinden. Doordat dakpannen de beschermlaag van uw woning of kantoorpand zijn, dienen deze goed vast te zitten. Wanneer deze niet correct worden gelegd dan kunnen deze bij een storm losraken. Dit resulteert in schade aan uw dak en schade in huis door lekkage. Laat dakpannen daarom altijd leggen door een professional, een professional zoals Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht.

Bitumen daken

Voor platte daken wordt er bijna altijd gekozen voor bitumen. Het is een duurzame en betaalbare dakbedekking welke goed waterdicht en isolerend werkt. Wanneer u ervoor kiest om een bitumen dak te laten leggen dan nemen wij u het werk graag uit handen. Wij kunnen het dak geraamte voor u maken, zullen altijd zorgen dat er isolatie wordt aangebracht en branden het bituum netjes waterdicht af.

Ook wanneer u schade heeft aan een bestaand bitumen dak kunt u Onderhoud & Klusbedrijf Bambacht bellen. Wij komen dit dan vakkundig voor u herstellen zodat u er weer droog bij zit.

Schoorsteen renovatie

Als we dan toch op uw dak bezig zijn dan kunnen we natuurlijk de schoorsteen ook direct meepakken. Moet deze gerenoveerd worden of worden meegenomen in het lood- of zink werk, dan pakken wij deze gewoon voor u mee. Op de foto ziet u een voorbeeld van een reeds door ons uitgevoerd project.

Loodwerk en zinkwerk

Bij zowel pannen- als bitumen daken worden de randen afgewerkt met lood. Het loodwerk zorgt ervoor dat het water niet naar binnen kan, en dat hoeken worden afgedekt. Het is een precisie klus die ons goed afgaat. We gebruiken zo min mogelijk van het kostbare materiaal maar zorgen wel dat u droog binnen zit.

Dakranden worden vaak sierlijk afgewerkt met zink. Het is een strook die goed afsluit en er van beneden af gezien er mooi uitziet. Het dient vaak ook als dakgoot en zorgt dat het water netjes in de regenpijp verdwijnt. Ook dakkapellen hebben vaak een zinken afwerking, wij zijn hier dan ook erg in gespecialiseerd.

Vogelwering

Niks zo vervelend als vogels in de spouw of onder je dakpannen, het zorgt voor geluidsoverlast, stank en kan uw dak beschadigen. Op vele plekken hebben wij al vogelwering aangebracht om deze hinder te voorkomen. Het is een gemakkelijke en diervriendelijke aanpassing waar u als bewoner veel profijt van zult ervaren. Vraag naar de mogelijkheden, we brengen het graag voor u aan.